Om Enzo

Enzo föddes  i Paris 1986, med en fransk pappa och en svensk mamma. ”Mamma kom hit som au pair och blev fast – en klassiker”, berättar Enzo. ”Pappa bodde i grannhuset i Vincennes och la all sin energi på att förföra mamma. Och det lyckades”, skrattar han.

Efter gymnasiet bestämde sig Enzo för att försöka sig på en skådespelarkarriär och gick på scenskola under tre år. Efter ytterligare några års kämpande med att hitta roller blev han så småningom engagerad i en av de större musikaluppsättningarna i Paris om den franska revolutionen, 1789 och fick en liten roll i musikalen Dracula.

Upplevelsen gav blodad tand för musiken, inte minst eftersom han upptäckte att han faktiskt kunde sjunga. Parallellt med teatern tar han nu sånglektioner och har även ställt upp i teveproduktionen The Voice i Frankrike.

Enzo har en liten lägenhet under takåsarna i Marais-kvarteren i Paris. Ibland går han ut och söker inspiration för sitt skrivande bland barerna i närheten, andra gånger stannar han inne tillsammans med en jazzskiva och ett glas Chablis. Sedan flera år arbetar han på en roman, men har på senare tid börjat roa sig med noveller, både humoristiska och erotiska. ”Noveller för gay-killar har en tendens att bli alldeles för snaskiga. Jag ville skriva någonting snyggare, annorlunda, som man inte behöver skämmas för att man läser.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

Emma Silver Short Stories

Romance and erotic noir

Enzo Lecocq

Gayerotiska noveller

AMANDA TARTT - författare/ author

Erotiska noveller/ Erotic short stories

%d bloggare gillar detta: