Väldoftande ros i QXs decembernummer

Pekka Heino har läst hela trilogin om Noah, och han gillar den 🙂 På sidan Nu vänder vi blad i decembernumret av tidningen QX skriver han:

”Välskrivna sexfantasier om ståndaktiga killar som levererar både en och två … och fem gånger. Utan att ens hunnit med frukost!”

Tack, Pekka! Fantastiskt att du tycker om min novellserie! Nu hoppas vi på riktigt många lyssnare och läsare …


Rum med utsikt: Efter att han blivit bedragen av pojkvännen lämnar Noah landet och flyttar in till stan. Drömmen är att göra karriär som arkitekt, men först måste han få tag i någonstans att bo. Den attraktive mäklaren Niklas visar mer än gärna Noah den perfekta bostaden. Och inkluderar en provtur i sovrummet i visningen … ”Rum med utsikt” är första delen i Enzo Lecocqs serie om Noah.

Garaget med insikt: Livet i staden leker för Noah. Den nya bostaden är perfekt och hyresvärden Niklas är en stor bonus. Allt som behövs nu är en bil. Noah får tips om en bra verkstad som kan hjälpa till med bilköpet. Men det är inte bilarna Noah faller för … ”Garage med insikt” är andra delen i Enzo Lecocqs serie om Noah. Kommer 5 december.

 

Besök med avsikt kommer 5 januari. Där går det som Pekka säger också hett till och Noah blir dessutom rejält överraskad mer än en gång …

Det händelserika livet i storstaden fortsätter för Noah. En dag blir han inbjuden på chefens kontor – en händelse som visar sig bli högst angenäm. Men det dröjer inte länge förrän en person ur hans förflutna dyker upp och ställer allting på ända. Har Noah verkligen lyckats lämna livet på landet tillsammans med Lukas bakom sig? ”Besök med avsikt” är den tredje delen i Enzo Lecocqs serie om Noah.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

Upp ↑

Emma Silver Short Stories

Romance and erotic noir

Enzo Lecocq

Gayerotiska noveller

AMANDA TARTT - författare/ author

Erotiska noveller/ Erotic short stories

%d bloggare gillar detta: