Nakenchock när Honeydudes (äntligen) gör sin ”coming out”?

HONn_OMSLAGI dag är Dagen H! H som i Happening, H som i Honom (x2), H som i Hett, H som i Honung och varför inte H som i Homosexuell? Eller helt enkelt H som i Honeydudes!

I dag släpps äntligen Enzo Lecocqs, min, gayerotiska novelldebut, efter viss försening. Medan marknaden har översvämmats av heterosexuell erotisk litteratur, har den svenska gayvärlden fått nöja sig med översättningar från USA. Det är inte illa det heller, men nu vill jag ändra på det. Jag bor i Paris, där historien utspelar sig, men jag skriver på svenska. (Läs mer om mig på sajtens förstasida.)

Honeydudes handlar om Milo, som en het sommardag i Paris sökt sig till en sval biosalong. Mannen som tittat på honom i kön innan de kom in, slår sig ned bredvid honom. Mannen, till förvillelse lik en skådespelare vid namn Clooney, presenterar sig som George …


”Med benen över Georges axlar lät han händerna smeka hans rygg, ned mot skinkorna. Han reste sig med huvudet och axlarna för att nå bättre, för att krama stjärten, för att dra honom till sig, för att hjälpa honom att nå ännu djupare.”


Du hittar Honeydudes på Adlibris, Bokus och många andra sajter. Nu hoppas jag bara att du gillar den, och att du är nyfiken på uppföljaren 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

Upp ↑

Emma Silver Short Stories

Romance and erotic noir

Enzo Lecocq

Gayerotiska noveller

AMANDA TARTT - författare/ author

Erotiska noveller/ Erotic short stories

%d bloggare gillar detta: